Kwaliteit

Home > Over ons > Kwaliteit

De Oostertuin streeft ernaar haar kwaliteit in zorg en dagbesteding zo hoog mogelijk te maken en te houden. We doen ons uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

NBEC
Zorgboerderij De Oostertuin is aangesloten bij de NBEC, Kwaliteit in Kleinschalige Zorg, een overkoepelend verband van zelfstandige zorgondernemers. De visie van de NBEC is het waarborgen en continu verbeteren van kwalitatief goede zorg- en dienstverlening, waarbij de cliënt met zijn wensen en behoeften centraal staat. De NBEC staat voor een organisatie die kwaliteit wil leveren en anderen de weg wijst in zorgland.

De bij de NBEC aangesloten zelfstandige zorgondernemers bieden zorg- en dienstverlening, afgestemd op de wensen en mogelijkheden van cliënten. Zij zijn onafhankelijk, wat wil zeggen dat zij uitgaan van uw belangen en dat uw keuzevrijheid bij hen voorop staat. Alle aangesloten leden werken regionaal samen met andere aanbieders van diensten en zorg. Meer informatie over de NBEC kunt u vinden op www.NBEC.nl

ISO-gecertificeerd                                                                                                             Zorgboerderij De Oostertuin heeft kwaliteit hoog in haar vaandel staan. Zij heeft dan ook als zelfstandige organisatie het ISO kwaliteitskeurmerk 9001-2015.