Atelier ‘De Achtertuin’

Home > Activiteiten > Atelier

De Oostertuin heeft een apart atelier waar de mooiste en leukste dingen gemaakt worden.

Wij werken met veel verschillende materialen zoals stof, wol, hout, papier, verf en maken o.a. diverse soorten kaarten (kerst-, verjaardags- en geboortekaarten), kransen, slingers, vogeltaarten, etagères, windlichten. Eigenlijk te veel om op te noemen.

Onze cliënten genieten allemaal heel erg van het werken in het atelier. De mooie dingen die zij maken, kunnen natuurlijk gekocht worden. Een aantal maal per jaar organiseert De Oostertuin een markt op haar erf, zoals een voorjaars- en een kerstmarkt.

Mailing                                                                                                                                                      Ook gebruiken wij ons atelier voor het verzorgen van de mailing van de Hoornvlies Patiënten Vereniging. Viermaal per jaar versturen wij zo’n 1.500 enveloppen. Een heerlijk karwei voor iedereen; enveloppen stempelen met Port Betaald, magazine en brief samenvoegen, beide in enveloppe stoppen en vervolgens brief dichtmaken. Enveloppen tellen en bundelen; kortom een interessante klus!

Foto’s